Het kabinet Rutte heeft op 12 januari bekend gemaakt dat de coronamaatregelen zeker nog tot en met 9 februari gelden. Dit betekent voor Keltenwoud dat het tennissen en padellen alleen als enkelspel toegestaan is en dat de tennishal, kleedkamers, toiletten en het clubhuis nog langer helemaal op slot blijven.

In deze verlengde lockdownperiode mag buitensporten nog wel, maar met maximaal twee personen op een baan en op 1,5 meter afstand. Voor kinderen en jongeren tot en met zeventien jaar geldt die afstandsbeperking niet. Je dient vooraf online als enkelspel een buitenbaan te reserveren. Teamtrainingen en competitiewedstrijden kunnen nog steeds niet.

Wie als volwassene naar het tennis- en padelpark komt en daar naar de gereserveerde baan loopt, dient dat met maximaal twee mensen bij elkaar te doen en de 1,5 meter afstand van elkaar aan te houden. Voor huishoudens geldt een uitzondering.

Het bestuur roept iedereen op zich aan deze maatregel te houden, net als aan de andere, inmiddels bekende coronamaatregelen. Daar horen ook bij het kort voor de speeltijd arriveren en daarna snel vertrekken, het ontsmetten van de handen en eventueel registreren. Ook blijft gelden dat je thuis moet blijven bij klachten, ook als je nog wacht op de uitslag van een coronatest. Bij een positieve uitslag blijft het hele huishouden thuis.

Ontvang thuis alleen gasten als dat noodzakelijk is. Als je bezoek ontvangt, beperk dit dan tot maximaal twee gasten per dag.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!