Na de aankondiging vrijdagavond van aangescherpte landelijke coronamaatregelen, gelden deze sinds 6 november in de komende weken ook voor Keltenwoud. Wij zetten ze weer op een rijtje.

Tennis en padel op de buitenbanen: geen coronatoegangsbewijs nodig; publiek niet toegestaan bij wedstrijden.

Spelen op de tennisbanen binnen: coronatoegangsbewijs verplicht. Toegang tot het gebouw blijft ook na 20.00 uur via de horeca met controle op coronatoegangsbewijs.

Horeca binnen: coronatoegangsbewijs verplicht en vaste zitplaats. Sluitingstijd: 20.00 uur.

Afhalen bij het op de bar aangegeven deel met mondkapje, ook na 20.00 uur als to-go.

Buitenterras: geen coronatoegangsbewijs nodig. Advies is om basisregel van 1,5 meter afstand te volgen.

Toegang overige ruimtes in het gebouw: dit betreft kleedkamers, toiletten, etc.: coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar.

Voor de jeugd tot 18 jaar is geen coronatoegangsbewijs vereist.

Deze nieuwe maatregelen vragen om medewerking van iedereen. Keltenwoud heeft geen keus in deze en controle van het coronatoegangsbewijs en bijbehorend ID is noodzakelijk. Het bestuur heeft besloten dat alle toegangen tot het gebouw gesloten blijven met uitzondering van de huidige ingang bij de horeca. Deze ingang maakt het mogelijk om uw QR te laten scannen + ID te tonen aan de medewerker(s) achter de bar. Als u dat gedaan hebt en u heeft een groen scan-resultaat dan kunt u binnen het gebouw aanwezig zijn. Is het resultaat van de scan rood, dan kunt u het gebouw niet betreden.

Ook als u uw QR of ID niet kunt tonen, kan de toegang tot het gebouw niet worden verleend. Het bestuur wil benadrukken dat de mensen achter de bar deze taak uitvoeren onder de verantwoordelijkheid en de bevoegdheid van het bestuur van TV Keltenwoud. Ga met respect om met de medewerker die u om uw QR en ID vraagt!

De horeca is op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag gesloten van 12.30 uur tot 16.00 uur. Dit betekent dat het gebouw en de binnenbanen ook gesloten zullen zijn. Houdt u daar rekening mee als u op de buitenbanen gaat spelen want toiletbezoek is dan niet mogelijk. Ook op de zaterdagavond en zondagavond na 18.00 uur is dit van toepassing.

Natuurlijk vragen we u ook om de basisregels te blijven volgen: 1,5 meter als veilige afstand, desinfecteer de handen, hoest en nies in de elleboog, blijf thuis bij klachten of als je ondanks je vaccinatie toch positief getest bent.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!