Het eerste van een serie gezelligheidstoernooitjes komende zomer, wordt op zaterdagmiddag 15 juni gehouden. Aanvang 14.00 uur. Dit recreatief toernooitje staat in het teken van Dame Blanche en waarschijnlijk kan iedereen zich daar wel iets bij voorstellen. Inschrijven kan vanaf eind mei t/m woensdag 12 juni. Meer informatie en inschrijven via de website.

Aan de hand van de inschrijvingen maakt de recreatiecommissie een wedstrijdschema met dubbelpartijen. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling te maken is. We net als in de wintertoernooitjes drie wedstrijden van 45 minuten, met een pauze na de tweede wedstrijd. Omdat de winnaars als prijs “eeuwige roem” krijgen, kunnen we de toernooitjes kosteloos organiseren. Toch is er een traktatie na afloop op wat lekkers volgens het thema van het toernooitje.

Ook na het Dame Blanche toernooi is er elke maand een gezelligheidstoernooitje. Dat zijn het Tropical cocktail toernooi op 6 juli, het Sangria toernooi op 10 augustus en het Bitterballen toernooi op 14 september.