Je kunt je weer inschrijven voor de Winter Mixcompetitie 2022 – 2023. Deze interne tenniscompetitie wordt vanaf oktober tot eind maart op dinsdag en/of vrijdagavond gespeeld. Deelname staat open voor alle jaar- en winterleden van Keltenwoud.

De deelnemers tennissen in poules van gelijke sterkte. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is het streven dat je 7 of 8 wedstrijden speelt. De eerste wedstrijden zijn op dinsdag 4 oktober vanaf 19.30 uur. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Komend seizoen is er weer een volledige 3e set bij een 1-1 stand na 2 sets (in onderling overleg is een super tie-break ook mogelijk).

Iedereen van elke sterkte kan met deze gezellige interne competitie meedoen. Er wordt gespeeld met eigen ballen. Inschrijven bij voorkeur met een partner maar individueel opgeven kan ook. Inschrijven kan via www.toernooi.nl tot en met 18 september met vermelding van eventuele verhinderingen. Aan het eind van het seizoen is er per poule een gezellige afsluitende avond met de laatste wedstrijden en de prijsuitreiking voor de poulewinnaars. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij Karen Oonk en/of Rianne Bogers, via

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!