De serie gezelligheidsactiviteiten deze zomer is op zaterdag 11 juli gestart met het Tropical Cocktail toernooi. Het volgende tennistoernooi is het Dame Blanche toernooi op zaterdag 8 augustus van 13.30-16.30 uur.

De zomer is nu echt van start! Het eerste gezelligheidstoernooitje op zaterdag 11 juli heeft zijn naam eer aan gedaan. Het tropical cocktailtoernooitje werd onderbroken door een hevige tropische regenbui en afgesloten met een heerlijke cocktail. Iedereen speelde weer drie mooie dubbelpartijen waarbij het niet alleen spannend, maar vooral ook gezellig was. Er kwamen drie winnaars uit de bus: Wilko Gijsbertsen, Jantiene van Voorst en Elma Aerts.

Als je naast lekker tennissen behoefte hebt aan een verfrissend ijsje met een grote dot chocolade! Doe dan mee aan het Dame Blanche toernooi op 8 augustus. Aan de hand van de inschrijvingen maakt de recreatiecommissie een wedstrijdschema met dubbel-partijen. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Schrijf je uiterlijk woensdag 5 augustus in. Deelname is gratis.

Meer informatie en inschrijven via de website.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!