In mei barst elk jaar het teamtennisspektakel los bij Keltenwoud. Een competitie voor recreanten die elkaar in vaste teams bestrijden in het dubbelspel. Deze recreatieve competitie spelen we op vijf donderdagavonden van 19.00 tot 22.15 uur. De speeldata zijn: 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni en 14 juni 2018.

Als een van de speeldata eventueel vervalt in verband met slecht weer, is er een reserve-avond op 21 juni. Het teamtennis is voor nieuwe leden een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de Keltenwoudsfeer, met andere leden van de vereniging en met het wedstrijdtennis. Uiteraard kunnen leden meedoen die al langer lid zijn, en ook de competitiespelers. Elke avond serveert de organisatie hapjes bij de consumptie. Op de laatste avond is de afsluitende nazit altijd extra speciaal: de hapjes maken de deelnemers zelf!

Inschrijven voor 4 mei.

Uit de individuele inschrijvingen worden door de organisatie teams samengesteld. De samenstelling hiervan hangt af van de inschrijvingen, maar een team bestaat uit minimaal twee dames en twee heren. Elk team speelt tenminste één damesdubbel, één herendubbel en twee mixed dubbels. Elke wedstrijd duurt 45 minuten.

Bij opgave voor dit teamtennis wordt verwacht dat je minimaal drie van de vijf avonden beschikbaar bent, zodat je team op je kan rekenen. Dit betekent zeker niet dat je niet mee kunt doen als je meer verhinderingen hebt. Geef je dan op als reservespeler! De ervaring leert dat alle reservespelers volop aan hun trekken komen.

De bijdrage is € 15,- per persoon, te voldoen aan jouw team-captain op de eerste speelavond. De captains ontvangen tijdig de team-indeling en het wedstrijdreglement. Dit overzicht wordt door de captains verspreid over de teamleden. Je kunt inschrijven via een schrift in de hal in het clubhuis of via het aanmeldformulier op de website. De inschrijving sluit 4 mei.