Keltenwoud is op verschillende fronten actief om extra subsidiegeld binnen te krijgen. Zo doen we  mee met de Clubsupportactie van de Rabobank Vallei en Rijn en met de Sponsorpuntenactie van de Plus supermarkt in Bennekom. Bij Rabo ClubSupport 2021 is iedere stem op onze vereniging geld waard.

Ons clubbestuur wil met de opbrengst tennis en padel aantrekkelijker maken voor de jeugd. Bijvoorbeeld door voorzieningen op ons park te verbeteren zoals het opknappen van het kidscourt, door het gratis aanbieden van (proef)lessen voor leerlingen in het basisonderwijs en door lessen en tenniskleding aan kinderen van sociale minima te schenken.

Als je lid bent van de Rabobank kun je tot 25 oktober stemmen via de Rabo App of online via Rabo internetbankieren: https://www.rabo-clubsupport.nl/vallei-en-rijn/deelnemers. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer drie favorieten en stemmen maar! Het bestuur hoopt dat wij als Keltenwoud veel stemmen krijgen, want dat kan een leuk bedrag uit het Coöperatiefonds van de Rabobank opleveren. Daarmee wil de bank investeren in de lokale samenleving.

Sinds begin september al doet Keltenwoud mee aan de sponsorpuntenactie van de supermarkt PLUS Edwin en Astrid Holtrop. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een sponsorpunt. Door de code daarvan in te voeren op de actiewebsite www.plus.nl/sponsorpunten steun je onze club. Hoe meer sponsorpunten, hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas. Dinsdagavond waren er al 576 sponsorpunten aan Keltenwoud gegund, wat op dat moment goed was voor 888 Euro. In totaal is evenwel € 20.000,- beschikbaar voor de 21 deelnemende clubs. VV Bennekom en DVO stonden met ruim 3000 euro bovenaan in de tussenstand. Het bestuur spoort onze leden aan om sponsorpunten te doneren zodat we vanaf de 10e plaats naar boven klimmen. Na het einde van de actie op 14 november maakt de supermarkt het definitieve subsidiebedrag bekend. Het bestuur wil daarmee onze 100 vrijwilligers na twee jaar weer eens extra in het zonnetje zetten. Voor meer informatie ze onze publicatieborden en de flyers in de hal.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!