In de maand augustus kun je bijna elke zaterdag meedoen aan een gezelligheidstoernooitje: op 8 augustus het Dame Blanche toernooi, op 15 augustus het Verrassingstoernooi en op 29 augustus het Sangriatoernooi, telkens van 13.30-16.30 uur en allemaal gratis. Keus genoeg dus, zeker voor de tennisliefhebbers die thuis vakantie vieren!

Inschrijven voor het Dame Blanchetoernooi kan tot uiterlijk woensdag 5 augustus via www.toernooi.nl. Dit is een mooie kans om naast het tennissen te genieten van een verfrissend ijsje met een grote dot chocolade.

Laat je verrassen tijdens het Verrassingstoernooi

Samen weer een balletje slaan? Doe dan (ook) mee aan het verrassingstoernooi op zaterdagmiddag 15 augustus vanaf 13:30 uur. Onze nieuwe horecapachters Teun en Rosalie zullen ons tijdens dit toernooitje verrassen met lekkere hapjes.

Aan de hand van de inschrijvingen maakt de recreatiecommissie een wedstrijdschema met dubbelpartijen. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Schrijf je uiterlijk woensdag 12 augustus in.

Het derde gezelligheidstoernooitje in augustus wordt gehouden op zaterdag 29 augustus. Dit is het Sangria toernooi waarvoor je tot woensdag 29 augustus kunt inschrijven. Maar stel inschrijven niet uit, want in de praktijk blijkt regelmatig dat het dan vergeten wordt en je achter het net vist.

Meer informatie over alle toernooitjes en inschrijven via de website.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!