Het was een gezellige drukte op Keltenwoud. Woensdagmiddag 11 april organiseerden de jeugdcommissie en onze trainers een uitermate geslaagd Pannenkoekentoernooi voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Naast onze enthousiaste jeugdleden waren er ook veel nieuwe kinderen die met tennis konden kennismaken. In totaal 45 kinderen (foto). Onder leiding van de trainers Jacques en Sonja hebben zij na een warming up diverse spelvormen gespeeld. Bijvoorbeeld tennissen tegen een ballenkanon, boter/kaas en eieren, in de hoepel over het net spelen, padellen en nog meer van zulke leuke activiteiten. Mark van Barneveld en de oudere jeugdleden Tessa Nikkelen, Joas Braakman en Mathijs Corten zorgden voor assistentie. Super gedaan; veel dank daarvoor! Na bijna anderhalf uur lang lekker bezig zijn lieten de spelers zich de pannenkoeken en ranja erg goed smaken. Een mooie samenwerking tussen de trainers en de Jeugdcommissie.

Tientallen (ook oudere) jeugdspelers zijn net aan de voorjaarscompetitie begonnen. Daarna staan weer andere activiteiten op stapel, zoals het Hartman Tweewielers Open Jeugdtoernooi 2018 van 18 t/m 23 juni met een rood/oranje Event op zaterdag 23 juni. De clubkampioenschappen voor de jeugd zijn van 3 t/m 8 september. Daarin zit als klap op de vuurpijl op zaterdag 8 september opnieuw het feestelijke Nazomernachttennis waaraan ook spelers kunnen meedoen die niet om de clubtitel strijden.