Het Generatietoernooi gaat komend weekend weer beginnen!

Er hebben zich op dit moment 20 dubbels ingeschreven. Er zijn 4 poules. De indeling wordt bepaald door je speelsterkte en leeftijd van de jeugdspeler. Er worden in totaal 45 wedstrijden gespeeld. De volwassenen passen het spel hierop aan. Alleen in de poule van de oudste jeugdleden moeten de volwassenen zich volledig inzetten om niet van de baan gemept te worden. Doordat we met alle verhinderingen rekening houden, worden er geregeld 2 wedstrijden op één dag gespeeld en een enkele keer 3 wedstrijden, maar alleen als het niet anders kan.

Het is elk jaar erg gezellig. Kinderen/jongeren vinden het erg leuk om een keer met hun vader/moeder/opa/oma/buurvrouw/enz. te spelen.

Over de naam hebben we nog nooit opmerkingen gehad. We hadden destijds meerdere opties voor de naam, zoals ouder-kind-toernooi, maar generatietoernooi was het meest neutraal.

We duimen allemaal voor mooi weer, zodat we de partijen in 2 weekenden (2/3 en 16/17 februari) kunnen spelen. En anders hebben 16 en 17 maart nog als reserveweekend. Tot nu toe hebben we altijd geluk gehad.