Ook in het komende winterseizoen spelen we weer een vijftal gezelligheidstoernooitjes. Als eerste is er het Pizzatoernooi op 10 november. De recreatiecommissie nodigt je graag uit om eerst een leuk potje met elkaar te tennissen en -tussendoor of nadien- na te praten onder het genot van een lekker hapje of drankje.

De opzet van de toernooitjes is hetzelfde als in voorgaande jaren. Je speelt steeds met een andere (verrassende) partner een mixed-dubbel-, damesdubbel- of herendubbelpartij. We spelen drie wedstrijden van 45 minuten, met daartussen een kleine pauze voor een versnapering. Om deel te nemen moet je natuurlijk wel winterlid zijn. Deelname kost € 6,- per toernooi.

Het Pizza-toernooi op zaterdag 10 november van 11.00 – 15.00 uur opent de serie gezelligheidstoernooitjes.

Aanmelden kan via de website en op papier via de witte brievenbus in de hal. De inschrijving sluit steeds op de woensdagavond voorgaand aan de toernooidag; voor het pizzatoernooi dus op 7 november. Aan de hand van de inschrijvingen maakt de commissie een wedstrijdschema met dubbel-partijen. Zij probeert daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Ook voor nieuwe leden is dit een prettige en sportieve manier om met elkaar en andere leden te tennissen.

Hoe meer aanmeldingen, hoe beter een leuke indeling te maken is!

Noteer ook alvast de data van de andere toernooitjes dit seizoen: 15 december Glühwein-toernooi van 13.30 – 17.30 uur, 19 januari Homemade snert-toernooi van 11.00 – 15.00 uur, 16 februari Tapas-toernooi van 13.30 – 17.30 uur, 16 maart Grote frieten-toernooi van 11.00 – 15.00 uur. De starttijd varieert dus. Je moet steeds voor elk toernooi afzonderlijk inschrijven.

Meer informatie is te vinden op de pagina over de wintertoernooitjes.