Voor de derde keer werden van 6 tot en met 10 september de Padel clubkampioenschappen georganiseerd. In totaal streden 74 deelnemers in acht categorieën om de felbegeerde titel.

De wedstrijden werden gespeeld onder wisselende weeromstandigheden: van tropische temperaturen tot stortbuien. Sommige wedstrijden moesten vanwege de regen zelfs worden uitgesteld. Maar uiteindelijk konden op zaterdagmiddag, geheel volgens planning om 16.30 uur de prijzen worden uitgereikt. De inschrijvingen kwamen wat langzaam op gang, maar uiteindelijk hadden we toch een sterk bezet veld bij deze clubkampioenschappen Padel 2022. De categorieën Heren Dubbel 6/7 (12 koppels) en Gemengd Dubbel 6/7 (7 koppels) waren het populairst, en dat leverde dan ook een zinderende strijd op, tot het einde spannend! De Dames Dubbel categorie was dit jaar wat minder bezet met 3 koppels in de Dames Dubbel 8/9. Natalie van der Horst-Plageman en Isa Miralles hebben daarom in de Heren Dubbel 4/5 meegedaan, en heel leuk: ze wonnen die categorie en aan hen werd de wisselbeker overhandigd voor de Dames Dubbel. Ook de jeugd deed mee. Helaas op de laatste dag van het toernooi was er toch nog een zieke speler waardoor het niet helemaal uitgespeeld kon worden; Glenn Oberink en Luuk van Wijk wonnen de jeugd categorie, gefeliciteerd! In de hoogste categorie werd de titel in het gemengd dubbel voor de derde keer op rij gewonnen door Tessa Nikkelen en Jermo van Oort. In de herendubbel was de wisselbeker voor de tweede keer naar Pieter Hendriksen en Daimon de Vreede; allemaal toppers!

De eindstanden op een rijtje:
Heren Dubbel speelsterkte 1,2,3:
1 Pieter Hendriksen, Damion de Vreede; 2 Mark Bogers, Jeroen Oude Egbrink.
Gemengd Dubbel 1,2,3:
1 Jermo van Oort, Tessa Nikkelen; 2 Mark Bogers, Isa Miralles.
Heren Dubbel 4,5 (genderneutraal):
1 Natalie van der Horst – Plageman, Isa Miralles; 2 Germ Sijbesma, Bas Velthuizen.
Heren Dubbel 6/7:
1 Lars van de Klift, Wilco van Veldhuizen; 2 Menne Dorland, Erwin Hofsink.
Gemengd Dubbel 6/7:
1 Lars van de Klift, Arina Schrier; 2 Thomas de Klerk, Herma Florissen.
Heren Dubbel 8/9:
1 David Lagerweij, Daniël Ter Mors; 2 Aart Blankert, Elbert Schrier.
Dames Dubbel 8/9:
1 Alike van Leersum, Evelien Verhoeks; 2 Nienke Kaijen, Aniek van der Vliet.
Jeugd t/m 17 jaar:
1 Glenn Oberink en Luuk Van Wijk; 2 Raoul Jacobs en Eline Nikkelen.

Op de foto van links naar rechts de kampioenen in de verschillende categorieën.
Staand: Tessa van Nikkelen (GD 123), Jermo van Oort (GD 123), Damion de Vreede (HD 123), Pieter Hendriksen (HD 123), Lars van de Klift (HD 6/7 en GD 6/7), Alike van Leersum (DD 8/9), Daniel Ter Mors (HD 8/9), David Lagerweij (HD 8/9), Luuk van Wijk (jeugd);
Zittend: Natalie van der Horst – Plageman (HD 4/5), Arina Schrier (GD 6/7), Evelien Verhoeks (DD 8/9), Glenn Oberink (Jeugd). Niet op foto: Isa Miralles (HD 4/5), Wilco van Veldhuizen (HD 6/7).

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!