Vanwege de maatregelen in verband met de Coronacrisis gaat het familietoernooi dit jaar definitief niet door.

Meer informatie over de annulering

Het Pinkster Familietoernooi is voor Keltenwoud een jaarlijks terugkerend evenement. Ons hek gaat open voor alle leden en niet-leden. Dit is dus je kans om aan je naasten duidelijk te maken waarom je toch zo veel uur doorbrengt op ons mooie park. Je kiest als partner: oom, tante, opa, oma, kleinzoon, kleindochter, broer, zus of die buurman of –vrouw waar je al heel lang eens mee wilde tennissen. Vriend of vriendin, zelfs echtparen kunnen zich inschrijven voor het familietoernooi op 1e pinksterdag, zondag 31 mei 2020.

Opzet van het familietoernooi

Het toernooi begint om 11.00 uur en eindigt, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, om 16.00, 17.00 of 18.00 uur. Er wordt gespeeld in poules. Elk team speelt 3 partijen van 45 minuten, verdeeld over de hele dag.

De bijdrage van € 6,- p.p. voor deelname (exclusief lunch) dient vooraf te worden voldaan. Je kunt je ook inschrijven voor de BBQ (€15,00 p.p.), die bij voldoende interesse aansluitend zal worden georganiseerd. Wij rekenen op mooi weer.

Indeling

De Recreatiecommissie zorgt voor een evenwichtige indeling. Vanaf woensdag 27 mei juni hangt de indeling en het speelschema  in het clubhuis, en staat deze ook op de website. Men dient 15 minuten voor aanvang van de eerste partij aanwezig te zijn.