Familietoernooi 1e pinksterdag

Het Pinkster Familietoernooi is voor Keltenwoud een jaarlijks terugkerend evenement. Ons hek gaat open voor alle leden en niet-leden. Dit is dus je kans om aan je naasten duidelijk te maken waarom je toch zo veel uur doorbrengt op ons mooie park. Je kiest als partner: oom, tante, opa, oma, kleinzoon, kleindochter, broer, zus of die buurman of –vrouw waar je al heel lang eens mee wilde tennissen. Vriend of vriendin, zelfs echtparen kunnen zich inschrijven voor het familietoernooi op 1e pinksterdag, zondag 9 juni 2019.

De Recreatiecommissie zorgt voor een evenwichtige indeling.

Vanaf 1 april kun je inschrijven via een schrift in het clubhuis of online via een inschrijfformulier op de website. De inschrijving sluit 31 mei. Het toernooi begint om 11.00 uur en eindigt, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, om 16.00, 17.00 of 18.00 uur. Er wordt gespeeld in poules. Elk team speelt 3 partijen van 45 minuten, verdeeld over de hele dag.

Vanaf donderdag 6 juni hangt de indeling en het speelschema  in het clubhuis, en staat deze ook op de website. Men dient 15 minuten voor aanvang van de eerste partij aanwezig te zijn. De bijdrage van € 6,- p.p. voor deelname (exclusief lunch) dient vooraf te worden voldaan.

Je kunt je ook inschrijven voor de BBQ (12,50 p.p.), die bij voldoende interesse aansluitend zal worden georganiseerd.

Wij rekenen op mooi weer. Zorgt u voor een goede match?