Er hebben weer veel teams meegedaan aan de voorjaarscompetitie: jongens- en meisjesteams, gemengde teams, 35plus teams, heren en damesteams. De jeugd deed het erg goed!

Nog niet alle uitslagen zijn binnen op moment van publiceren. Maar we weten wel dat we dankzij de jeugd kampioenteams kunnen melden. Bijvoorbeeld het Keltenwoud  Groen 2-team: een nieuw team, dat meteen samen kampioen is geworden! De laatste beslissende en spannende competitiedag hebben de jongens maar liefst drie keer  een 3-setter gespeeld. Dit mondde uit in een 5-1 overwinning, die voldoende was voor het kampioenschap! Het team wordt waarschijnlijk tijdens de prijsuitreiking van het Hartman-Texstar Open Jeugdtoernooi (23 juni) gehuldigd.

Ook de jongensteams van 10 t/m 14 jaar (foto1) en van 11 t/m 17 jaar hebben zeer overtuigend gewonnen, met maar 1 resp. 2 verliespunten tegen! Namens de jeugdcommissie kregen deze twee jongensteams een kampioensbeker namens de Jeugdcommissie. Trainer Jack Engelaar was er namens BTO Tennis om de jongens te feliciteren en een leuke ‘icetowel’ te overhandigen. Daarop kon de (kinder)champagne ontkurkt worden en de barbecue aangestoken worden.

 

Tijdens de BBQ was de jeugd goed vertegenwoordigd; zeker 25 kinderen hebben genoten van de heerlijke BBQ, die Turgay verzorgd had. Mede dankzij het heerlijke weer werd het een heel gezellige avond, waarbij de jeugd nog tot ‘s avonds laat getennist en gepadeld heeft. Ook is er dankbaar gebruik gemaakt van de terrashaard van Keltenwoud.