Generatietoernooi 2019 bij Keltenwoud

Na het groot succes van de afgelopen twee jaren organiseert de jeugdcommissie in februari en maart weer het Generatietoernooi. Heb je altijd al een keer met je vader, moeder, verzorger, oom, tante, buurvrouw of buurman mee willen doen aan een toernooi, dan kan dat snel. In een gelijkwaardige poule speel je 3 à 4 partijtjes verdeeld over 2 weekenden; om te beginnen op zaterdag 2 en zondag 3 februari. Inschrijven via toernooi.nl kan tot 27 januari.

Eén van beide deelnemers moet lid zijn van Keltenwoud; de ander mag lid zijn van een andere club. Er wordt gespeeld in de jeugdcategorieën groen en geel.

Ook als je net begonnen bent met tennis, is het leuk om mee te doen. Je leert andere leden kennen, doet wedstrijdervaring op, maar vooral sportiviteit en gezelligheid staan bovenaan.

Met speelsterktes wordt zoveel mogelijk rekening gehouden bij het indelen van de poules. De jeugdleden kunnen zich eventueel ook zonder partner inschrijven. De jeugdcommissie zal proberen een dubbelpartner te vinden.

De andere speeldata zijn 16 en 17 februari, met 16-17 maart als reserve weekend. Een uitwijk kan nodig zijn, zoals bij slecht weer in de eerste weekeinden.

Mocht je alleen op de zaterdag of de zondag kunnen, bijvoorbeeld bij sporten of werken op de andere dag, dan hoeft dat geen probleem te vormen. Geef dit aan bij de verhinderingen en/of opmerkingen. Dan past de commissie de planning aan, bijvoorbeeld door meerdere partijen op een dag te laten spelen om de planning rond te krijgen.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!