Het 50+ toernooi begint op maandagmiddag 29 juli en eindigt op zaterdag 3 augustus. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar de 50+ commissie rekent op veel meer. De inschrijving en betaling voor het toernooi is mogelijk via www.toernooi.nl. Mocht het online niet lukken, dan is er de mogelijkheid om je in te schrijven via de formulieren die op de tafel in de hal liggen.

Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 voor deelname aan één onderdeel en €15,00 voor twee onderdelen. Ook padelspelers zijn van harte welkom. Tevens kan men zich aanmelden voor de afsluitende maaltijd op zaterdag; kosten €17,50 per persoon. Het buffet zal dit jaar wederom door Turgay en zijn familie verzorgd worden. De inschrijving sluit op zaterdag 21 juli om 24.00 uur.

Geniet ook dit jaar weer van een gevarieerd programma!

Naast tennis gebeurt er ook het een en ander. Zo zijn er dinsdagavond 30 juli Happy Beer Hours en wordt er met frites rond gegaan. Op woensdag 31 juli is er een wellness-avond voor het goede doel. Dit jaar is gekozen om de Stichting Friends of Nyanje te steunen, www.friendsofnyanje.nl. Donderdagavond 1 augustus zijn de Heeren van de Wijn er en zal er Afrikaanse wijn geschonken worden samen met lekkere hapjes. Op vrijdag zal de Djembégroep SIKUKU olv Mathie Bakermans een optreden verzorgen. Elke dag is er een loterij en maak je kans op een leuk prijsje. Daarnaast zijn er loten te koop voor het goede doel met als hoofdprijs een weekendje weg. Dit wordt gesponsord door onze hoofdsponsor VPVA notarissen.

Wacht niet en schrijf je in. Wij hebben er zin in en hopen velen van jullie die week te zien zodat we er samen weer een geslaagd toernooi van kunnen maken.