Kun je tennissen dan kun je ook padellen! Op zaterdagmiddag 24 maart is er voor iedereen weer de mogelijkheid een sportieve kennismaking met het spectaculaire padelspel te beleven tijdens het eerste padel gezelligheidstoernooi van 2018. Alle spelers en speelsters van Keltenwoud zijn welkom. 

Heb je nooit eerder padel gespeeld of ken je de spelregels (nog) niet? Geen probleem. Dit is juist een gelegenheid om het te leren. Gert Bogers en Wiljan Janssen zullen aanwezig zijn om uitleg en aanwijzingen te geven en om alles in goede banen te leiden. Heb je al vaker gepadeld dan weet je hoe leuk het is en is dit weer een mogelijkheid om te spelen.

Je hoeft je niet als duo in te schrijven. Op basis van de inschrijvingen maken de organisatoren duo’s. We beginnen om 12.00 uur en het duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Elke partij duurt maximaal 30 minuten, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Padelrackets en ballen zijn beschikbaar. Dus je hoeft alleen je sportschoenen en een goed humeur mee te nemen. Graag aanmelden tot uiterlijk woensdag 22 maart via het inschrijfformulier op de website of per e-mail:

Als je niet zelf kunt spelen, dan is het al alleszins de moeite waard om naar dit gezelligheidstoernooi en de wedstrijden te komen kijken.