Vond je de wintertoernooitjes op zaterdag ook zo gezellig? Kom dan naar de nieuwe gezelligheidstoernooitjes in de zomer! Vanwege de competities en toernooien kunnen we pas in juni beginnen. Maar daarna is er vier maanden achter elkaar telkens een gezelligheidstoernooitje. 

De recreatiecommissie laat je nu dus ook komende zomer weer volop tennissen. Zie de speeldata hieronder. Aan de hand van de inschrijvingen maken we een wedstrijdschema met dubbel-partijen. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken!

We spelen net als in de winter drie wedstrijden van 45 minuten, met een pauze na de tweede wedstrijd. Omdat de winnaars als prijs “eeuwige roem” krijgen, kunnen we de toernooitjes kosteloos organiseren. Wel trakteren we na afloop op wat lekkers volgens het thema van het toernooitje.

De planning: Dame Blanche toernooi op zaterdagmiddag 15 juni; Tropical cocktail toernooi op zaterdag 6 juli; Sangria toernooi op zaterdagmiddag 10 augustus en Bitterballen toernooi op zaterdag 14 september, telkens vanaf 14:00 uur.

Inschrijven kan steeds tot en met de voorafgaande woensdag, zodat er voldoende tijd is om een goede indeling te maken. Inschrijven kan alleen via de website. Je schrijft je per toernooi apart in. Inschrijven is mogelijk vanaf circa twee weken tevoren.