Gezelligheidstoernooitjes in de zomer

Vond je de wintertoernooitjes op zaterdag ook zo gezellig?

Kom dan naar de nieuwe gezelligheidstoernooitjes in de zomer!

De afgelopen jaren zijn de gezelligheidstoernooitjes op zaterdag, die de recreatiecommissie één keer per maand organiseert, erg populair. We kunnen steevast rekenen op een mooie opkomst.

De vrijdagavond-toss daarentegen verloopt de laatste jaren moeizamer. In de winter is deze vrijdagavond-toss al komen te vervallen, en in de zomer hebben we in 2016 maandelijkse zomerse vrijdagavondtoernooitjes georganiseerd.

We zien dat er een groep is met een duidelijke voorkeur voor de vrijdag, en een groep voor de zaterdag. Daarom hebben we in de zomer van 2017 afwisselend toernooitjes op vrijdagavond en zaterdagmiddag georganiseerd.

Omdat het in het begin van het zomerseizoen druk is met competities en toernooien kunnen we helaas pas in juni beginnen.

Aan de hand van de inschrijvingen worden een wedstrijdschema met dubbel-partijen opgesteld. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken!

Op vrijdag spelen we twee wedstrijden van 50 minuten met een kwartier pauze ertussen.
Op zaterdag spelen we net als in de winter drie wedstrijden van 45 minuten, met een pauze na de tweede wedstrijd.

Omdat de winnaars als prijs “eeuwige roem” krijgen, kunnen we de toernooitjes kosteloos organiseren. Wel trakteert de recreatiecommissie na afloop op wat lekkers.

De speeldata voor 2018 zijn nog niet bekend.

   

Inschrijven kan steeds tot en met de voorafgaande woensdag, zodat er voldoende tijd is om een goede indeling te maken. Inschrijven kan alleen via de website. Je schrijft je per toernooi apart in, en inschrijven kan vanaf ca. twee weken van tevoren.

Hou voor meer informatie deze pagina in de gaten of volg de nieuwsflits!

Ontvang je nog geen nieuwsflits? Meld je dan nu aan!