Ook in de winter is er volop mogelijkheid om te tennissen. Iedere maand is er op zaterdag een gezelligheidstoernooitje. Na een succesvol pizzatoernooi in november is er op 15 december het Glühweintoernooi. Nadat we hebben gesport, warmen we ons aan een lekkere glühwein. De start is om 13.30 uur en rond 16:30 sluiten we af.

Aan de hand van de inschrijvingen maakt de recreatiecommissie een wedstrijdschema met dubbelpartijen. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en speelniveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Je kunt inschrijven via de website van Keltenwoud, tabblad toernooien en via de witte brievenbus in de hal. Inschrijven kan tot woensdag 12 december.

We spelen die zaterdagmiddag drie wedstrijden van 45 minuten, met een pauze na de tweede ronde. Als je winter- of jaarlid bent, kun je meedoen voor € 6,-. We zien je graag op 15 december.

Zet ook alvast de andere data in jouw agenda: Snerttoernooi op zaterdag 19 januari vanaf 11 uur, Tapastoernooi zaterdag 16 februari vanaf 13.30 uur, en Grote Frieten toernooi op zaterdag 16 maart vanaf 11 uur.