Na een mooi winterseizoen is het tijd voor het laatste wintertoernooitje: het grote frieten toernooi. En wel op zaterdag 16 maart! Na het tennissen gaan we heerlijk genieten van een verrassing…. We starten om 11:00 uur en rond 15:00 uur sluiten we af.

Aan de hand van de inschrijvingen maakt de recreatiecommissie een wedstrijdschema met dubbelpartijen. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Je kunt inschrijven via de website van Keltenwoud en via de witte brievenbus in de hal. Schrijf snel in, want vol = vol.

We spelen op 16 maart drie wedstrijden van 45 minuten, met een pauze na de tweede wedstrijd. De bijdrage bij deelname is € 6,-. We zien je graag. Inschrijven, als je winter- of jaarlid bent, kan tot woensdag 13 maart. Het is de laatste kans dit winterseizoen aan zo’n gezelligheidstoernooitje mee te doen. Op zaterdag 16 februari was het heerlijk toeven tijdens het lenteachtige Tapastoernooi. Nu met zijn allen op naar het Grote Frietentoernooi.

Voor meer inlichtingen kun je mailen naar  .