Zoals in voorgaande jaren het geval was, organiseren wij ook het komende winterseizoen een herendubbel competitie. De eerste speelavond is op donderdag 3 oktober. Om in te schrijven dien je jaarlid of winterlid te zijn, en dit geldt uiteraard ook voor eventuele invallers.

De inschrijving geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst en het aantal deelnemers dient een veelvoud van vier te zijn. Meerdere inschrijvingen worden in overleg op de reservelijst geplaatst. De inschrijving is individueel; de wisselende koppels worden gevormd door het speelschema. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 september per email naar .

Na de eerste speeldata op 3 en 17 oktober, gaat het schema na de herfstvakantie verder op 7 november. Daarna wordt in principe om de veertien dagen gespeeld. Je speelt telkens twee wedstrijden van 50 minuten (inclusief inspelen) per avond. De eerste partij begint om 19.00 uur, de tweede om 19.50 uur, de derde om 20.40 uur en de vierde en laatste van de avond

om 21.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 16,00 per deelnemer, te voldoen op de eerste speelavond. Met dit inschrijfgeld worden de tennisballen, hapjes en prijsjes betaald.

De organisatoren zijn Teunis Jan van Eldik en Geert Jansen.