Zo’n 100 spelers, waaronder 34 padellers, hebben zich al ingeschreven voor het Keltenwoud 50plus toernooi dat van maandag 2 tot en met vrijdag 6 augustus plaatsvindt. Zoals eerder bericht, kan er tot en met vrijdag 23 juli worden ingeschreven.

Word je dit jaar 50 jaar, dan ben je ook van harte welkom, zowel tennissers als padellers! Als je nog geen dubbelpartner gevonden hebt, geen probleem want je mag je ook alleen opgeven. De toernooicommissie doet vervolgens zijn best een geschikte match voor je te vinden. Inschrijven kan via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=215F06BC-55E2-47CA-8A42-4A5DF030BD8A . Ook reservespelers zijn van harte welkom, meld je aan via de mail: 50plus @keltenwoud.nl.

Wegens aanscherping van de corona-maatregelen, heeft de 50plus commissie het programma iets moeten aanpassen. De wellness-avond op woensdag 4 augustus vervalt. Het buffet, op de slotavond, wordt vervangen door een borrel met diverse hapjes. De toernooicommissie heeft ondanks de wijzigingen een gevarieerd avondprogramma kunnen samenstellen met o.a. een wijnavond en een dagelijkse verloting van leuke prijzen. Ook gaan we loten verkopen voor het goede doel, Fietsmaatjes Gelderse Vallei. De hoofdprijs van deze loterij is een bon voor een weekendje weg ter waarde van € 250,-; daarnaast zijn er 2 bonnen van € 125,-  te winnen.

Sportcafé Proost heeft voor de toernooiweek een leuke menukaart met dagschotels gemaakt.

Als toernooicommissie verwachten wij weer een gezellige en sportieve tennis- en padelweek.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!