De padel clubkampioenschappen van Keltenwoud beginnen op dinsdagavond 6 september. In de 8 categorieën van de niveaus 1,2,3 tot 8,9 doen zo’n 64 spelers en speelsters mee. De finales zijn op zaterdag 10 september, gevolgd door de prijsuitreiking en huldiging van de clubkampioenen.

Dit zijn de derde clubkampioenschappen bij Keltenwoud. In 2020 was de eerste keer. Er zijn spannende wedstrijden op komst, zoals gebruikelijk bij padel allemaal in het dubbelspel. In het gemengd dubbel proberen Jermo van Oort en Tessa Nikkelen de titel voor het derde jaar op rij in de wacht te slepen. De jeugdkampioenen van 2020, Matthijs en Floris Jansen, doen dit jaar een gooi naar een titel in de hoogste categorie heren dubbel 1,2,3. Maar de tegenstand is zwaar. Ook de kampioenen van 2020 Damion de Vreede en Pieter Hendriksen doen dit jaar weer mee. De jeugdkampioenen Raoul Jacobs en Eline Nikkelen verdedigen hun titel van 2021.
De wedstrijden, zowel bij de jeugd als de senioren, beginnen doordeweeks op z’n vroegst om 17.30 uur; op zaterdag het grootste deel van de dag. Leden dienen voor vrij spelen wel rekening te houden met een beperkte beschikbaarheid van padelbanen op deze 5 CK-dagen.

De padelcommissie wil de CK-padelweek op 10 september feestelijk afsluiten met een eenvoudig Aziatisch buffet, waarbij ieder Keltenwoud-lid mag mee-eten, ook als men niet aan de kampioenschappen meedoet. Dat kost maar 10 euro; alleen even uiterlijk donderdag 8 september aanmelden bij de bar PROOST! Kijk voor de wedstrijden op toernooi.nl. Andere vragen? Mail naar: .

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!