In Nieuwsflits #19 begin juli hebben we attent gemaakt op de mogelijkheid komende winter een baan in onze tennishal te spelen. Daarvoor kun je een huurcontract voor een vast wekelijks tijdstip afsluiten, een strippenkaart kopen of nu en dan een losse baan huren. Als ingangsdatum van het huurcontract is maandag 9 september afgesproken.

In ons eerdere bericht was sprake van 2 september. Maar mede in verband met het Azero Open tennistoernooi dat van 2 tot en met 8 september gespeeld wordt, is de ingangsdatum van de huurperiode een week opgeschoven. Met een vast contract kun je tot en met 19 april 2020 dertig weken lang op een vaste speeltijd veel tennisplezier op onze binnenbanen beleven. De huurtarieven zijn overdag en in het weekeinde 432 euro als dagtarief en 585 euro in de avonden (tussen 19.00 en 23.00 uur). Aanmelden bij Rina Weijman, tel. (0318) 416783, e-mail . Vanaf 9 september is op de website www.keltenwoud.nl te zien welke uren in de tennishal nog beschikbaar zijn.

Daarnaast is het mogelijk een 40-strippenkaart à 140 euro te kopen. Deze gaan per kwartier  zodat je niet perse precies een uur hoeft te boeken maar dat je bijvoorbeeld ook 3 en 5 kwartier of anderhalf uur kunt komen spelen.

Voor de incidentele, losse huur van een baan in de tennishal kun je terecht in het clubhuis, telefoon (0318) 430610. Een uur tennissen kost ‘s avonds 25 euro en overdag 16 euro.

In een advertorial in een Heideweekkrant (foto) zijn deze week de huur- en speelmogelijkheden weer eens onder ieders aandacht gebracht.