Tot en met 7 juli kun je inschrijven voor het 50+ toernooi voor tennis en padel; dus wacht daar niet mee.
Word je 50 jaar in 2020 dan ben je ook van harte welkom.
Heb je geen tennis-/padelpartner? Je mag je ook alleen opgeven en wij als 50+-toernooicommissie doen vervolgens ons best een geschikte match voor je te vinden.
Inschrijven kan via Toernooi.nl.

Leden die moeite hebben om zich digitaal in te schrijven, kunnen op dinsdag 7 juli vanaf 20.00 uur in het clubhuis hulp krijgen van een commissielid. Je kunt dan daar on line inschrijven en hebt zelf geen computer nodig. Het toernooi start maandag 27 juli en eindigt op vrijdag 31 juli.

In verband met de versoepeling van de coronamaatregelen is de tijdslimiet van een uur om het park na het sporten te verlaten, vervallen. Je hebt dus alle tijd voor een drankje en een hapje op het terras, als je daar zin in hebt! En ook de keuken van onze nieuwe uitbaters is open. De toernooicommissie zal, zowel in de middag als in de avond, voor diverse lekkernijen zorgen. Dagelijks is er een loterij en maak je kans op een leuk prijsje.

Gedurende de toernooiweek verkopen we loten voor het goede doel met prachtige prijzen. De opbrengst van de loterij gaat naar het Mooi Leven Huis in Bennekom, waar meervoudig gehandicapte jongeren kunnen wonen. Dit huis is in het voorjaar opgeleverd. Met name op het gebied van inventaris en aankleding van het pand moet er nog veel gebeuren. Hiermee wordt het Mooi Leven Huis een écht Mooi Leven Thuis. Er zijn nog vele wensen, u kunt dit bekijken op hun website, https://www.mooilevenhuisede.nl/

Ondanks de coronamaatregelen zal ook dit jaar het PLUS 50+ toernooi zijn reputatie als “Hét gezelligste toernooi van Keltenwoud” waar gaan maken. De 50+commissie met Jan van Andel, Ad Plaizier, Annette Rijsemus, Thea Douma en Ludwien Marijnissen werkt daar hard aan.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!