Als je snel inschrijft, kun je binnenkort nog meedoen aan enkele toernooien. Dat zijn het teamtennis, waarvoor de recreatiecommissie op maandagavond 7 mei de indeling maakt, en het Pinkster Familietoernooi waarvoor aanmelden op 10 mei sluit.

Teamtennis is een recreatieve dubbelspel-competitie op de donderdagavonden 17, 24 en 31 mei, 7 en 14 juni, telkens van 19.00 tot 22.15 uur. Iedereen kan meedoen. Uit de individuele inschrijvingen stelt de recreatiecommissie teams van minimaal 2 dames en 2 heren samen. Elke speelavond zijn hapjes bij de consumptie en op de slotavond maken de deelnemers de hapjes zelf. Bij inschrijving wordt verwacht dat je minimaal drie van de vijf avonden beschikbaar bent, zodat het team op je kan rekenen. Je kunt reservespeler zijn. Meedoen kost € 15,-. Je kunt tot 6 mei inschrijven via een schrift in de hal in het clubhuis of via het aanmeldformulier op de website.

Het Familietoernooi is op Eerste Pinksterdag, zondag 20 mei. Je kunt inschrijven (6 euro per persoon) via een schrift in het clubhuis of online door het inschrijfformulier op de website ingevuld in te sturen. Als lid kun je ook met een niet-lid komen spelen. Het Familietoernooi begint om 11.00 uur en eindigt, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, tussen 16.00 en 18.00 uur. Er wordt gespeeld in poules. Elk team speelt 3 partijen van 45 minuten, verdeeld over de hele dag. Vanaf 17 mei hangt de indeling en het speelschema in het clubhuis en publiceren we het op de website. Je kunt je ook inschrijven voor de BBQ, die bij voldoende interesse aansluitend wordt georganiseerd.