Nog een aantal weken en dan zijn de interne wintercompetities weer ten einde en staat het voorjaar weer voor de deur. Dit jaar betekent dat de start van de start van de Clubkampioenschappen senioren 2020!!

De editie van 2019 was een succes en wij willen deze lijn graag doorzetten zodat we er ook dit jaar een mooi toernooi van kunnen maken met vele mooie wedstrijden. Wij starten met de clubkampioenschappen op maandag 23 maart en zullen de finales op zondag 29 maart gaan spelen. Indien de inschrijvingen dit toelaten zullen wij ook in het voorweekend van 21 en 22 maart eventueel wedstrijden gaan inplannen.
Om er een sportief feest van te maken spelen we zoveel mogelijk in poules. Hierdoor speelt u per onderdeel dus altijd meerdere wedstrijden. Houd hier rekening mee bij het inschrijven voor meerdere onderdelen.
Ook de jeugd vanaf 16 jaar mag dit jaar weer meestrijden om de titel Clubkampioen 2020.
Of je je nu wilt voorbereiden voor de voorjaarscompetitie of gewoon gezellig een aantal wedstrijden tegen clubgenoten wilt spelen? Schrijf je dan voor 13 maart in via het aanmeldformulier op toernooi.nl.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!