Sinds zondag 2 juni kunnen de 50-plussers in onze vereniging inschrijven voor het 50+ toernooi. Dat begint dit jaar op maandagmiddag 29 juli en duurt tot en met zaterdag 3 augustus. Reserveer die week, is het credo van de 50 plus commissie.

De inschrijving en betaling verlopen via toernooi.nl. Je kunt meedoen als je uiterlijk op zaterdag 13 juli online inschrijft.De commissie bereidt zich voor op een sportief en gezellig 50 plus toernooi, dit jaar voor de 31e keer. Ook padelspelers zijn welkom, evenals de nieuwe 50 plussers.

Bij het onderdeel padel is een vrije inschrijving. Voor de tennissers geldt inschrijving in de categorieën HD sterkte 5 t/m 7, DD 5 t/m 7, GD 5 t/m 7, HD 8 en 9, DD 8 en 9 en GD 8 en 9. We zullen ons best doen om de wedstrijden zoveel mogelijk naar speelsterkte in te delen.

Ook dit jaar heeft de 50+ commissie ervoor gekozen om een goed doel te steunen: de stichting Friends of Nyanje. De stichting bestaat 25 jaar en richt zich via beurzen op onderwijs in een grensstreek van Zambia, waar enkele commissieleden werkten. Voor dit goede doel wordt een aantal acties georganiseerd.

De 50+ commissie bestaat uit Jan van Andel, Ad Plaizier, Annette Rijsemus, Trudie Schellekens, Harmien Alkema en Thea Douma (van links naar rechts op de foto). Zij hopen straks veel leden te kunnen begroeten!