Vanaf maandag 16 juni kunnen de 50-plussers in onze vereniging inschrijven voor het 50+ toernooi. Het toernooi start dit jaar op 27 juli en eindigt op 31 juli.

Reserveer deze week!

In verband met de huidige situatie inzake het Coronavirus Covid 19, ziet de 50+ commissie zich genoodzaakt het 50+ toernooi iets anders te organiseren dan voorgaande jaren. Alle deelnemers doen op eigen verantwoordelijkheid mee en moeten zich houden aan de geldende corona-maatregelen die op het park gelden.

Om zo weinig mogelijk risico te lopen op besmetting, zijn o.a. de volgende aanpassingen gedaan:

  • alleen digitaal inschrijven via www.toernooi.nl
  • aanvangstijden zijn vervroegd: aanvangstijd 14.30 uur
  • niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van het toernooi aanwezig zijn op het park
  • wisseltijd van 15 minuten tussen de wedstrijden
  • het toernooi is van maandag tot en met vrijdag
  • buiten het tennissen en padelen worden er geen activiteiten in de avond georganiseerd. Ook de gebruikelijke feestavond met buffet komt dit jaar te vervallen.
  • maximaal 6 tennisbanen en 1 padelbaan beschikbaar
  • om drukte te voorkomen mogen de deelnemers na de wedstrijden nog maximaal 1 uur aanwezig zijn op het park
  • er zijn desinfecterende materialen aanwezig

De inschrijving en betaling verlopen via toernooi.nl. De uiterste inschrijfdatum is maandag 7 juli. Voor leden die moeite hebben om digitaal in te schrijven is er de mogelijkheid om maandag 7 juli vanaf 20.00 uur in het clubhuis hulp te krijgen van een commissielid met het on-line inschrijven.

De commissie bereidt zich voor op een sportief en gezellig 50+plus toernooi, waarin ook de padelspelers en de jongere 50 plussers van harte welkom zijn. We gaan ons best doen om de wedstrijden zoveel mogelijk naar sterkte én leeftijd in te delen.

Bij het onderdeel padel is een vrije inschrijving.

Voor de tennissers geldt inschrijving in de categorieën HD sterkte 5 t/m 7, DD 5 t/m 7, GD 5 t/m 7, HD 8 en 9, DD 8 en 9 en GD 8 en 9.

Ook dit jaar heeft de 50+ commissie ervoor gekozen om een goed doel te steunen: het Mooi Leven huis in Bennekom. Dit huis is een initiatief van ouders die hun meervoudig beperkte kinderen een mooie plek willen geven voor wonen en dagbesteding. We willen graag een bijdrage geven voor de inrichting van het huis.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!