Op zaterdag 17 juli vond het Tropical Cocktailtoernooi plaats. Dit is één van de vier interne gezelligheidstoernooien die in de zomer worden georganiseerd. Winnares Geertje Braat (foto) schreef over haar bevindingen en kijkt vooruit naar het volgende tennistoernooi op 14 augustus.

“Het weer was perfect voor een cocktailtoernooi, de zon scheen en de zonnebrillen en zonnekleppen kwamen goed van pas. Eerst werden er drie partijen van drie kwartier gespeeld. Het leuke aan deze toernooien is dat je je individueel opgeeft en dat je steeds met en tegen andere spelers speelt. Erg leuk was het dat er deze keer een aantal spelers voor de eerste keer meededen. Na afloop stonden de heerlijke cocktails koud en werd er met z’n allen nagekletst en nageborreld. Het was nog lang gezellig op Keltenwoud! De prijs die ik won was dat ik een verslag voor de Nieuwsflits mocht schrijven…”.

Het volgende zomertoernooi van de recreatiecommissie is het Dame Blanchetoernooi op zaterdag 14 augustus. Wie wil dat nu niet, heerlijk ijsje en gezellig een balletje slaan. Doe mee aan het Dame Blanche tennistoernooi. We starten weer om 13.30 uur. Aan de hand van de inschrijvingen maken we een wedstrijdschema met drie dubbel-partijen van 45 minuten. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Schrijf je vanaf eind juli in via de website, op de pagina van de zomertoernooitjes. Dit kan tot en met woensdag 11 augustus en meedoen is gratis.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!