Afgelopen weekend (13-14 juli) hebben we met ongeveer 30 jeugdleden een zeer geslaagd Zomernacht Event beleefd! Dit feestje begon zaterdag natuurlijk met de jaarlijkse BBQ.

Met bijna professionele grill-masters die voor heerlijke hamburgers en worsten zorgden en verder natuurlijk de nodige heerlijke salades. De jeugd kon het hele park gebruiken, dus werd er tot diep in de nacht volop getennist, padel gespeeld, getafeltennist en ook gewoon gechilled op binnenbaan 1. Bijzonder gaaf waren de Bubbel balls in de hal! Botsen in supergrote ballen met zelfs af en toe een koprol!

De pubquiz, met teams waarin jonge en oudere jeugd met elkaar samen werkten, zorgde voor een gezamenlijk rustmoment, met een intellectuele uitdaging en lekker veel chips en drinken. Vanzelfsprekend won het slimste team, maar de afstand tot de andere teams was klein en het IQ hoog!

Alhoewel de meeste kinderen toch wel een paar uur geslapen hebben, was er een klein groepje diehards die dat zonde van hun tijd vonden. Het bleek zelfs mogelijk om na een nacht niet slapen de finale te winnen; chapeau!

Na een gezamenlijk ontbijt om 8 uur, was het helaas tijd om de spullen weer de pakken en kwam daarmee een eind aan een gezellig zomernacht.

De Jeugdcommissie wil alle jeugd bedanken, we hebben van jullie genoten, hopelijk tot volgend jaar en voor nu een fijne zomervakantie gewenst!

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!