17 juni was het zo ver: de eerste inlooplessen voor jeugdige rolstoeltennissers én de Rabobank-schenking van 4 sportrolstoelers aan Stichting Rolstoel Keltenwoud.

Onder een mooi zonnetje maakten 6 kinderen mee wat is om vanuit een rolstoel   te tennissen. Ze genoten ervan, evenals de meegekomen familieleden, bestuursleden en andere belangstellenden. Want rolstoeltennis zie je niet iedere dag. En zeker niet de rolstoeltennisser en topper Michael Scheffers, die met veel geduld en plezier meedeed. De Esther Vergeer Foundation had sportrolstoelen, speelmateriaal, muziek én rolstoeltennis-trainer Stefan Aarts ter beschikking gesteld. Ook onze trainster Sonja deed  belangeloos mee op de banen van Keltenwoud. Helaas kon door de coronaregels deze activiteit op 8 april niet doorgaan. Maar al gauw was de nieuwe datum door de Esther Vergeer Foundation én de Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud gepland. Het was een heerlijke én succesvolle dag. Minstens twee van de kinderen gaven zich meteen op voor de extra lessen. Een mooi beginresultaat van één dag als je bedenkt, dat de Esther Vergeer Foundation gemiddeld zo’n 130 kinderen per jaar bereikt.

Als klap op de vuurpijl werd door de directeur Bedrijven van de Rabobank, Rob den Hollander, 4 sportrolstoelen geschonken aan de Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud. Die vertegenwoordigen toch gauw een waarde van €10.000. Op deze wijze wil de bank niet zo maar sponsoren, maar bijdragen aan de beleving van de breedtesport. En daar hoort iedereen bij, ook kinderen en volwassenen die minder goed ter been zijn. In het verleden heeft de Rabobank (in casu: het Coöperatiefonds van de Rabo) Keltenwoud al eens financieel ondersteund bij het aanleggen van de hellingbaan en de automatische deurdrangers. Ook om de toegankelijkheid voor iedereen te vergroten. Waarvan akte!

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!