De Recreatiecommissie vindt de Toss erg belangrijk. Voor nieuwe leden om op een ongedwongen manier andere leden te leren kennen. Maar ook voor “oude” leden om eens in een andere samenstelling te kunnen tennissen of padellen. Omdat de vaste toss momenten niet altijd uitkomen, willen we leden ook buiten de vaste momenten op een laagdrempelige manier bij elkaar brengen. Daarvooor introduceren we Whatsapp groepen: de Keltenwoud Toss-App en Keltenwoud Padel-App.

Afspreken via de Toss app

Een Whatsapp groep wordt al langer met veel succes gebruikt door de Anti-Rimpel groep (leden van 16-40 jaar) om op eigen gelegenheid met elkaar af te spreken. Daarom komen er nu ook een groepen die toegankelijk zijn voor elk Keltenwoud lid! Enige voorwaarde is dat je beschikt over een smartphone waar Whatsapp op is geïnstalleerd. Je kunt je aanmelden door het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen. Ben je eenmaal aangemeld, dan kan je een oproep doen om te tennissen of padellen, of reageren op oproepen van een ander. Het is dus geen vast en begeleid toss-moment meer. Je bepaalt zelf onderling een dag en tijdstip dat het beste uitkomt. Afhangen en tennisballen regel je zelf. Voor de padellers die (nog) geen eigen racket hebben liggen (er nog) rackets en ballen in de vitrinekast in de kantine.

Vaste tosstijden

De vaste toss tijden voor leden van Keltenwoud zijn maandagmiddag van 13.30 uur tot +/- 16.00 uur en op donderdagochtend vanaf 10.00 uur tot +/- 12.00 uur. De toss leider is Ans van Wijk. Op tijd aanwezig zijn voldoende om gezellig met elkaar een balletje te slaan en na afloop nog wat te drinken en na te praten.

Veel speelplezier!

Aanmeldformulier

Uw e-mailadres wordt gebruikt om uw inschrijving te bevestigen.