Begin oktober zijn de senioren met al hun interne tenniscompetities begonnen. Op dinsdagavond 2 oktober begonnen de koppels aan hun wintermixcompetitie. De herendubbel-competitie ging op donderdag 4 oktober van start; een week later gevolgd door de winter-donderdagavond damesdubbel competitie. Op 5 oktober verschenen 16 dames op de buitenbanen voor hun interne vrijdagmiddagcompetitie.

De tweede speelavond van de HD-competitie is op donderdag 18 oktober, ook weer vanaf 19.00 uur. In twee poules van 20 mannen spelen worden op 5 buitenbanen in wisselende dubbels twee wedstrijden van 50 minuten gespeeld. Vanaf 8 november zijn de speeldata om de 2 weken.

Ook bij de dames in de winter donderdagavond damesdubbel (WDDD) competitie geldt het maximum van 5 tennisbanen. Wedstrijdleider Hanneke Pompe meldde dat zij op donderdag 11 oktober gestart zijn met 21 teams (en dus 42 dames) en super weer. In verband met de herfstvakantie is hun tweede speelavond op 1 november vanaf 19.15 uur. Daarna tennissen de dames in principe om de 14 dagen met vaste koppels twee partijen van 45 minuten direct achter elkaar.

Vanaf 2 oktober kunnen de deelnemers in de winter-mix-competitie dus op de dinsdagavond tennissen. Het is de bedoeling dat zij met een vaste dubbelpartner in de periode tot eind maart een 8-tal wedstrijden spelen. De uitslagen daarvan kunnen zij zelf in het wedstrijdschrift in de hal van het clubhuis noteren (foto).