18 Personen hebben zich onlangs aangemeld voor de kennismakingsactie dit voorjaar. Op één padel-belangstellende na willen ze allemaal de tennisbaan op: 11 senioren en 6 jeugdigen. De vier tennislessen die onderdeel zijn van de voorjaarsactie, zijn medio april begonnen.   

Als vereniging organiseren we deze kennismakingsactie samen met de trainers om nieuwe belangstellenden voor de tennis- en/of padelsport te interesseren. De deelnemers mogen in april en mei gratis gebruik maken van onze buitenbanen. Wie na de kennismaking lid wordt, hoeft geen inschrijfgeld te betalen en ontvangt korting op de contributie.

Op woensdagmiddag 17 april organiseerden de jeugdcommissie en BTO-tennisopleiding een clinic voor kinderen. Ook daarin hoefden de deelnemers geen lid te zijn; eveneens een kennismakingsactie dus. De 30 deelnemende kinderen maakten kennis met de tennis- en padelsport en genoten ter afsluiting van de middag van een heerlijke (pannenkoeken) versnapering. Ook hier is de verwachting dat een aantal kinderen vaker naar ons tennis- en padelpark zal komen.