Zoals de meeste leden van Keltenwoud ondertussen weten, heeft Joshua van Driel achterop het tennispark een sport- en vitaliteitstudio. Naast de kracht- en conditietrainingen gaat hij op 15 juni zijn lesaanbod uitbreiden met een Vitaal training. Deze training is geschikt voor ouderen die naast het tennissen extra aandacht willen  besteden aan spierkracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit, coördinatie en balans.

Volgens Joshua van Driel heeft de training een lagere intensiteit dan zijn reguliere groepslessen en is daardoor uitermate geschikt wanneer je senior bent, maar ook wanneer je last hebt van fysieke klachten of herstellende bent van een blessure.

Vitaal training kenmerkt zich door de extra aandacht en begeleiding die je krijgt. Het verschil tussen bewegen en trainen is dat we progressief werken. Dit betekent dat ons doel is om daadwerkelijk sterker, fitter en mobieler te worden. Dit zal je merken in het dagelijks leven. Krachttraining is met name belangrijk om fysieke klachten te voorkomen en voor de oudere doelgroep om spierafbraak tegen te gaan en de gewrichten gezond te houden. Een goede mobiliteit verbetert onder andere ook de houding van de rug en kan klachten in deze regio voorkomen en/of wegnemen.

Op dinsdag 15 juni om 10:00 uur is er in de sportstudio een gratis en vrijblijvende kick-off van Vitaal. Deze training zal iedere dinsdagochtend worden aangeboden om 10:00 uur. Wil je meer weten over deze training of wil je jezelf opgeven voor de kick-off? Neem dan contact op, via telefoon 0617049904 of per email: .

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!