Het kabinet heeft dinsdagavond over de bestrijding van het coronavirus maatregelen en richtlijnen aangekondigd die op 25 september moeten ingaan. Voor onze vereniging en accommodatie kan dat consequenties hebben. Bijvoorbeeld dat bezoekers vanaf 14 jaar voortaan in het clubhuis een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs moeten tonen. Dan mag de anderhalve-meter-regel losgelaten worden. Bij afhaalrestaurants zou zo’n registratie niet hoeven.

Bij de Tweede Kamer en vooral ook bij de horecaorganisaties wordt verschillend gereageerd op die nieuwe maatregelen. Vanuit Keltenwoud wordt samen met Rosalie van Sportcafé Proost bekeken hoe de maatregel aangepakt kan worden. Hiervoor is contact gezocht met de gemeente Ede, KNLTB, NOC*NSF en Horeca Nederland. Omdat er vanwege het begin van de tennis- en padelcompetities vanaf zaterdag 25 september duidelijkheid moet zijn, wil het bestuur van Keltenwoud op of rond 23 september een bericht over de uitvoering van de maatregel met het coronatoegangsbewijs en de QR-verplichting voor het clubhuis op onze website plaatsen. Wat altijd al gewenst, is, geldt dan helemaal: houd onze website goed in de gaten! En vervolgens wordt aan iedereen gevraagd op een correcte manier aan de uitvoering mee te werken.

Wie overigens alleen naar het park komt om te sporten zonder gebruik te maken van de horeca, kan dat gewoon blijven doen. Daarbij is geen QR-registratie nodig. Je mag dan ook gebruik maken van het toilet.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!