Op vrijdag 4 maart is een aantal vrijwilligers op ons park begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van twee nieuwe padelbanen. Volgens WUP-werkgroep-coördinator Wim van der Wilden is een prima start gemaakt. De resultaten hiervan zijn te zien op het nu voormalige kinderbaantje.

Voor deze inzet van helpende vrijwilligers is de coördinator en het bestuur zeer erkentelijk. Er is nog veel meer te doen en daarbij zijn nog steeds extra vrijwilligers welkom. Op vrijdagmorgen 11 maart is een tweede klusmoment gepland. Het is dan de bedoeling om de laatste palen van de kindertennisbaan te verwijderen, het hek tussen baan 9 en de hal te verwijderen en de materialen die hergebruikt kunnen worden goed op te slaan.

Daarnaast is gepland om op zaterdag 19 maart de tegels bij de kinderbaan en oefenmuur te verwijderen, zandvrij te borstelen en op te slaan (deze zullen hergebruikt worden). Voor deze inspannende klus zijn extra handen en “tegelkarren* zeer welkom. Het zou heel fijn zijn als leden bereid zijn zich hiervoor in te zetten. Je kunt je aanmelden bij Wim van der Wilden, e-mailadres: .

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!