Momenteel is de voorjaarsactie gaande waarin nieuwe belangstellenden in tennis en padel gratis mogen sporten in de maanden april en mei. Ook kan men voordelig op les. 31 Personen beginnen deze week met tennisles, 6 gaan het padellen leren.

De tennislessen van de nieuwkomers beginnen dinsdag met 4 kinderen en op woensdag met nog eens twee kinderen van 6 jaar. Bij de senioren starten 10 nieuwkomers op woensdag, 11 op donderdag en 4 op vrijdag. De zes nieuwe padel-spelers starten hun lessen op de donderdag.  Op vrijdag kunnen er nog senioren bij en bij de jeugd is er nog lesruimte op dinsdag en woensdag.

Wie zich nu als belangstellend bij Keltenwoud meldt, kan dus op die dagen nog meedoen aan de tennislessen. De kennismakingsactie is in maart aangekondigd op onze website en in krantenadvertenties (foto). Leden kunnen belangstellenden dus gerust hierop attent maken.  De 4 tennislessen kosten maar 25 euro, de 5 padellessen 62,50 euro. Er hoeft verder geen baanhuur of contributie betaald te worden en de mensen die aan de kennismaking meedoen, kunnen eind mei aangeven of ze lid willen worden. Wie nog op tennisles wil op de genoemde dagen (senioren op vrijdag en jeugd op dinsdag en woensdag), kan dat melden bij Jack Engelaar, , tel. 06-20953491.