De studentensportvereniging Thymos van de Wageningen Universiteit en Research speelde op maandagavond 8 oktober met twee groepen op onze padelbanen. Zij bedankten padelcoördinator Wiljan Janssen voor de padelclinic en de leuke avond waarin zij “het erg naar hun zin hadden”.

Keltenwoud onderhoudt sinds de bouw van de padelbanen contact met Thymos is een door hen erkende sportvereniging. Rijk Dersjant stuurde als Thymos bestuurslid tevens commissaris sport van dit lopende studiejaar enkele groepsfoto’s toe en plaatste deze ook op Facebook.

Overigens vinden er vaker padelclinics bij Keltenwoud plaats. Bijvoorbeeld op zaterdagmiddag 13 oktober met leden van de serviceclub Ronde Tafel en op zaterdagmiddag 20 oktober met deelnemers vanuit het installatiebedrijf Save Tech.

Eind september trainden spelers uit de Nederlandse padeltop op ons park als voorbereiding op de wereldkampioenschappen padel in Spanje. Hieraan nam Keltenwoud-trainer Jack Engelaar deel met zijn dubbelpartner Paul Beduel. Het koppel (foto) won in Malaga de finale van België in de verliezersronde (het zgn. Consolation toernooi). In de rondes daarvoor klopten Jack en Paul de duo’s van Chili, Brazilië en Duitsland. Nederland eindigde met de 35-, 40-, 45-, 50- en 55-pus teams als 10e in het klassement van 16 landen.