Daniël Patti uitte zondagmiddag 8 juli in de afsluitingsceremonie in duidelijke bewoording zijn grote waardering voor Keltenwoud dat een perfect kwalificatietoernooi georganiseerd heeft. De heer Patti is president van de Féderation International de Padel (FIP). Ook voorzitter Norberto Nesi van de Nederlandse Padelbond sprak zijn dank uit.

Tijdens de afsluiting overhandigde de heer Patti een door Keltenwoud gemaakte ‘oorkonde’ aan de winnaars. Ewan Watson name deze in ontvangst als chef de mission van de padelbond voor de Nederlandse dames. De afsluitingsceremonie werd geleid door Jack Laanen, die tijdens de drie wedstrijddagen eerstverantwoordelijke voor de organisatie was. De penningmeester van de Tennisvereniging Keltenwoud heeft er samen met de mede-commissieleden heel wat uren in gestoken. Bestuurslid Wiljan Janssen overhandigde hem als dank een doosje wijn evenals aan Dick de Beij, Monique van Dam en Nico de Gouw.

Lof voor organisatie en vrijwilligers

Jack Laanen bedankte zondagmiddag naast het barpersoneel ook alle vrijwilligers die op verschillende manieren behulpzaam zijn  geweest: Gert Bogers, Marjo Gruisen, Tycho Vergeer, Femke Fennema, Mathijs Schuurman, Arvid de Rijck, Jeroen Oude Egbrink, Saskia Oude Egbrink, Daan van der Sleen, Wiljan Janssen, Chris Kluijtmans. Rianne Bogers en Wim Wennekes.

Verheugend was overigens ook het bezoek dat burgemeester René Verhulst van de gemeente Ede zaterdagmiddag aan Keltenwoud en het toernooi bracht. Vrijdagmiddag had wethouder sport Peter de Pater het officiële startsein voor de wedstrijden gegeven. Zij hebben kunnen zien dat er sprake was van veel sportieve strijd en een goede belangstelling.

Lof voor organisatie en vrijwilligers

Vanuit het publiek en ook van de zijde van de pers klonk door dat Keltenwoud met de organisatie van deze kwalificatiewedstrijden een stimulans aan de padelsport heeft kunnen geven. Er waren alleen maar tevreden gezichten, behalve dan misschien van de Nederlandse padelmannen die eigenlijk op meer succes gehoopt hadden.

Zie ook de link naar publicaties in de online krant van Ede Stad