Afgelopen week zijn op de tennisbanen 1 en 2 de eerste nieuwe sponsoruitingen opgehangen door de sponsorcommissie en SBNK. De metamorfose van de randen van het centercourt is de start van een traject onder leiding en volgens ontwerp van architect Arnout Hasselaar die tevens lid van de sponsorcommissie van Keltenwoud is. Hiermee willen commissie en Stichting de uitstraling van ons park verbeteren.

De sponsoruitingen zijn groter, hebben een mooie donkere groene kleur en zijn van een betere kwaliteit doek. De kleurstelling past het beste in de omgeving van Keltenwoud waar veel bomen rond het park staan. Daarbij vinden de initiatiefnemers het ook een hele chique en professionele uitstraling. Op baan 1 hangt nu ook het winddoek van Heij & Van Manen Belastingadviseurs, de hoofdsponsor van de Stichting Rolstoelstoeltennis Keltenwoud.

De sponsorcommissie onder aanvoering van voorzitter Pieter Neels gaat samen met SBNK in de komende weken verder om alle banen te voorzien van nieuwe sponsordoeken. De sponsorborden op het park worden eveneens vervangen en in dezelfde kleurstelling geplaatst. Ook in de hal wordt deze uitstraling doorgevoerd, maar wel alles in fasen. Daarmee kunnen we er weer een paar jaar tegen.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!