Het begint inmiddels een traditie te worden: het nazomernachttennis-evenement dat de jeugdcommissie als afsluiting van de clubkampioenschappen organiseert. Na de prijsuitreiking van de strijd om de clubtitels werd de avond gestart met een heerlijke barbecue. Daarna werd er buiten nog heerlijk getennist en ook opvallend veel gepadeld!

Inmiddels begon het al aardig donker te worden en dit was nodig voor het volgende onderdeel van de avond: lasergamen in de hal. Na 2 jaar glow-in-the-dark-tennis vond de jeugdcommissie het tijd voor iets nieuws. De binnenbanen waren omgebouwd tot een echte lasergame-hal waar de kinderen elkaar urenlang hebben belaagd. Je zou denken dat dit de nodige energie zou kosten waarna ze als roosjes zouden slapen.… Dit was echter zeker niet het geval. Na de pubquiz en een film bleef het nog lang onrustig op het park….

De volgende ochtend werden de kinderen gewekt met een vrolijk muziekdeuntje en werd er afgesloten met een gezamenlijk ontbijt. De kinderen vertrokken daarna naar huis om nog wat uurtjes slaap in te halen. Ook dit jaar was het nazomernachttennis weer een groot succes, te horen aan de reacties die de jeugdcommissie van diverse ouders terug kregen. Op de foto een impressie van het evenement.