Midden in de winter, tijd voor een lekkere bak snert. Ook zin om gezellig een balletje te slaan onder genot van een warm soepje? Doe op zaterdag 18 januari mee aan het derde gezelligheidstoernooitje van de recreatiecommissie. We starten om 11.00 uur.

Aan de hand van de inschrijvingen maakt de commissie een wedstrijdschema met dubbel-partijen, die telkens 45 minuten duren. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en tennisniveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Schrijf je in voor woensdag 15 januari; deelname aan dit Snerttoernooi kost maar € 6,-.

De eerdere wintertoernooien waren het Rotitoernooi in november en het Glühweintoernooi op 14 december. Na het Snerttoernooi is op zaterdagmiddag 15 februari het Tapastoernooi gepland en op zaterdag 14 maart het Grote Frieten toernooi.

Padel-Bubbeltjestoernooi. Ook voor de padelspelers is er al snel in het nieuwe jaar een toernooi, en wel het Bubbeltjestoernooi op zondag 12 januari. De organiserende padelcommissie deelt in en laat  wedstrijden van zo’n 30 minuten in diverse samenstellingen spelen. Er kunnen maximaal 48 spelers meedoen en afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er in ieder geval in de voormiddag maar mogelijk ook ’s middags gepadeld. Naast spelen is er ook de mogelijkheid om rackets te testen, tenminste als het weer OK is. Inschrijven kan tot 5 januari per mail naar: .

En zoals eerder bericht kan de jeugd op zondag 12 januari deelnemen aan een nieuwjaarsevenement.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!