Keltenwoud-voorzitter Chris Kluijtmans heeft een nieuwe brief geschreven als vervolg op zijn bericht medio augustus. Toen riep hij de leden op gebruik te maken van de mogelijkheid te reageren op de in juni gepresenteerde voorstellen voor een uitbreiding van de padelaccommodatie. De nieuwe ledenbrief wordt een dezer dagen verstuurd naar de leden met een courant e-mailadres.

Chris Kluijtmans informeert de leden over het grote aantal reacties (meer dan 200) dat binnen gekomen is. Daar bedankt hij voor, mede omdat dit kan bijdragen aan het draagvlak voor eventuele oplossingen. Tegelijk met informatie over de voortgang van het padelvraagstuk geeft hij inzicht in het reilen en zeilen van de vereniging. De voorzitter beschrijft de strategische keuze die het bestuur voor Keltenwoud maakt en hoe de padel ontwikkeling daarin past. Chris komt ook uit bij de financiële gezondheid van Keltenwoud en bij de noodzaak een stabiel ledental te hebben. Na de keuze in 2006 voor de verhuizing naar een nieuw park hebben zich onverwacht ontwikkelingen voorgedaan zoals de financiële crisis, een verlaagde opbrengst van de verkoop van het vorige park en recent het coronavirus. Chris is blij dat het ledental de afgelopen tijd flink gestegen is (tot bijna 1000) en hoopt dat dit vastgehouden kan worden. Hij pleit voor een goede keuze later in een ALV om het padelvraagstuk op te lossen en verzekert de leden om de belangen van zo’n 800 tennissers daarbij niet uit het oog te verliezen.

Wie de informatie over de oplossingsvarianten nog eens op de website wil bekijken, hierbij de link: https://keltenwoud.nl/onderzoek-uitbreiding-padelbanen/

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!