Net als in voorgaande jaren wil de jeugdcommissie het nieuwe jaar graag samen met de jeugdleden inluiden met het altijd gezellig Nieuwjaarstennis. Dus is er op zondag 6 januari van 11.00 tot 14.00 uur nieuwjaarstennis. Aanmelden kan tot 3 januari.

Het nieuwjaarstennis vindt grotendeels in de tennishal plaats. Na afloop is er een heerlijke versnapering in het clubhuis. De deelnemende jeugdleden dienen wel zelf voor de lunch te zorgen. Als er veel aanmeldingen zijn, wordt in indeling in twee groepen gemaakt.

Ook weer generatietoernooi.

De jeugdcommissie organiseert ook weer een generatietoernooi in een weekend in januari, februari en maart. Heb je altijd al een keer met je vader, moeder, verzorger, oom, tante, buurvrouw of buurman mee willen doen aan een toernooi? Dan kan dat nu! Ben je net begonnen met tennis? Dan is het ook leuk om mee te doen. Je leert nieuwe leden kennen, doet wedstrijdervaring op, maar vooral sportiviteit en gezelligheid staan bovenaan. Jeugdleden kunnen zich ook zonder partner inschrijven. Dan probeert de jeugdcommissie een dubbelpartner voor je te vinden. Vind je het te veel dagen, weet dan dat je als dubbel 4 dagdelen als verhindering mag opgeven. Meer info via .