Terwijl de voorjaarscompetitie nog in volle gang is, is de inschrijving voor de tennis-najaarscompetitie al weer gestart. Zowel bij de jeugd als de senioren. Bij de jeugd dient dat uiterlijk woensdag 5 juni te gebeuren via een volledig ingevuld inschrijfformulier op de Keltenwoud-website: https://keltenwoud.nl/inschrijfformulier-jeugdcompetitie-world-tour-najaar-2019/. Zorg dat je er op tijd bij bent.

De jeugdcommissie hoopt dat veel jeugdleden er ook komend najaar zin in hebben, ook als ze pas kort tennissen. Een groot aantal jeugdleden speelt nu al met een (voorjaars)competitie mee.

Er zijn 4 verschillende soorten competities voor alle leeftijden en niveaus. De naamgeving daarvan is gewijzigd. De tenniskidscompetitie Rood t/m 11 jaar (voorheen worldtour) speelt op zondag, net als de tenniskidscompetitie Oranje 6 t/m 13 jaar (voorheen worldtour) en de Groene competitie (8 t/m 14 jaar). De juniorencompetitie (vanaf 10 jaar, voorheen geel) tennist op zaterdag of zondag.

De speeldata zijn vanaf 8 september in elk weekeinde. In november zijn er inhaaldata.

Ouders zijn in gelijke mate verantwoordelijk voor vervoer en begeleiding van de kinderen in het team. Per team wordt een begeleider (ouder) aangewezen die zorgt dat het team compleet is en dat vervoer en begeleiding geregeld is voor elke speeldag.

Voor vragen kun je terecht bij Neske Pels (), Thera Vos () of bij de trainers.

Bij de senioren is inschrijving via de website mogelijk voor de speeldagen donderdagochtend (DD17+), vrijdagochtend (GD50+, HD50+ en DD50+), vrijdagavond (GD17+, GD35+, HD17+, HD35+, DD17+ en DD35+), zaterdag (H, D en GD) en zondag (H, D, GD en 8&9 categorie 17+).