Zin om weer lekker te padellen in de zomer? In de maanden juni en juli wordt in vijf ronden de KNLTB Zomercompetitie Padel gespeeld. Tot uiterlijk 20 maart kun je jezelf of jouw team inschrijven via het registratieformulier op de website van Keltenwoud.

Voor deelname aan deze competitie betaal je een vergoeding van 70 euro per team. Keltenwoud betaalt hiervan de inschrijfkosten aan de bond en de wedstrijdballen voor de thuiswedstrijden. Er wordt gespeeld op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Je kunt op het formulier een eerste en een tweede voorkeur aan te geven, zodat de commissie elk team kan plaatsen. De klasse waarin je speelt wordt bepaald door de KNLTB volgens het nieuwe piramide systeem. Dit gebeurt op basis van de gemiddelde speelsterkte van het team.

Voor de jeugd tot en met 17 jaar is er de open klasse op zondag. Voor meer informatie, zie de website van de KNLTB.

De speeldata zijn: vrijdag 3, 10, 17, 24 juni en 1 juli; inhaaldagen: 8, 15 en 22 juli; zaterdag 4, 11, 18, 25 juni en 2 juli; evt. inhaaldagen 9, 16 en 23 juli; zondag: 6 (Tweede Pinksterdag), 12, 19, 26 juni en 3 juli; inhaaldagen 10, 17 en 24 juli.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!