Luchtfoto-tennispark-Keltenwoud-dd-18sept2009-Arie-Ruijs

Tennispark Keltenwoud beschikt over:

 • 10 SmashCourt all-weather buitenbanen en 3 Padelbanen. Alle banen met verlichting en via het afhangsysteem beschikbaar voor leden van de tennis-vereniging. Niet-leden kunnen een buitenbaan huren mits er ruimte is.
 • 4 Bross Slide banen in de tennishal, waar met tennisschoenen gespeeld mag worden. Niet-leden kunnen een baan huren mits er ruimte is;
 • moderne kleedkamers en sanitaire voorzieningen;
 • oefenmuur en voor de jongste talenten een minibaan;
 • een afsluitbare kinderspeelplek met zandbak en speeltoestellen;
 • groot terras aan de west- en zuidzijde van de tennishal;
 • fietsenstalling en ruim voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en motoren;
 • modern clubhuis met verpachte professionele horecavoorzieningen;
 • gedurende de openingstijden van zwembad de Vrije Slag een uitgifte mogelijkheid voor consumpties aan de zwembadzijde;
 • drie zaalruimten voor clubactiviteiten zoals vergaderingen, bijeenkomsten, bridgeavonden, het geven van cursussen en het organiseren van bedrijfsuitjes;
 • een entreehal met centraal baanreserveringssysteem, garderobe en tassenrek.
 • toegangsdeuren die automatisch openen om de rolstoeltoegankelijkheid optimaal te laten zijn. Rolstoeltoegankelijke douches, toiletten en kleedruimten.

Afhangen
Leden die willen tennissen moeten vooraf met hun ledenpas een baan reserveren in het afhangsysteem in de hal van het clubhuis. De speeltijd voor vrij spelen bedraagt 45 minuten per reservering. Na afloop van de gereserveerde spelperiode mag men langer doorspelen zolang er geen nieuwe reservering is voor de baan. Het is niet toegestaan af te hangen met een ledenpas van een ander lid. Bij het reserveren van op dat moment nog bespeelde banen, wordt men geacht zo mogelijk eerst een baan te reserveren waarop een single wordt gespeeld. Bij competities, toernooien en andere evenementen zijn er altijd tenminste twee banen voor vrij spelen beschikbaar. In de periode april – augustus kunnen, als alle buitenbanen bezet zijn of bij regen of extreme warmte, ook de banen in de hal worden afgehangen. Na het spelen op de buitenbanen en padelbanen dient men deze te slepen. Voor meer informatie over ‘het afhangen’ en het gebruik van de accommodatie, zie het baanreglement.

Baangebruik door niet-leden
Niet-leden die samen met een Keltenwoud-lid willen tennissen en/of padellen kunnen in het clubhuis een introducépas kopen voor € 5,00 per persoon per dagdeel (ochtend, middag, avond). Hiermee kan in het baanreserveringssysteem worden afgehangen, gedurende het hele jaar op de buitenbanen en in de zomer ook op de binnenbanen. Niet-leden zonder introductie kunnen in het clubhuis een buitenbaan huren voor € 12,00 per baan per uur en een padelbaan voor € 20,00 per baan per uur. Padelbanen is inclusief rackets en ballen. Vanaf 1 april 2019 racket huren voor 1.50 Euro.

Baanhuur hal winterperiode
Baanhuur in de hal in het winterseizoen is voor leden en niet-leden mogelijk met een seizoencontract en in het clubhuis voor losse uren; voor de tarieven klik op Baanhuur hal.

Baangebruik door niet-leden
Niet-leden die samen met een Keltenwoud-lid willen tennissen kunnen in het clubhuis een introducépas kopen voor € 5,00 per persoon per dagdeel (ochtend, middag, avond). Hiermee kan in het baanreserveringssysteem worden afgehangen, gedurende het hele jaar op de buitenbanen en in de zomer ook op de binnenbanen. Niet-leden zonder introductie kunnen in het clubhuis een buitenbaan huren voor € 12,00 per baanuur.

Baanhuur hal winterperiode
Baanhuur in de hal in het winterseizoen is voor leden en niet-leden mogelijk met een seizoencontract en in het clubhuis voor losse uren; voor de tarieven klik op Baanhuur hal.